April 29, 2011

Solat Jemaah

Salam u'olls.... Post kali ni mau membongkar sedikit kemusykilan dalam solat jemaah ni...so dr pg tadi sy dok mencari kesahihan dan kep...
April 27, 2011

Saya mau ganti puasa

Salam u'olls... kejap je dah masuk bulan April..lebih kurang 3 bulan lagi masuk Ramadhan balik..erm..kejap je kan...sy pun tak sempat-se...
April 24, 2011

kami suka cuti

salam u'olls post ni mau shared about tmpt percutian menarik yang pernah kami pergi..kami suka cuti n suka sgt mau pegi bercuti..hahaha...
April 22, 2011

Qoid Rafif

salam u'olls post ini mau share pasal anak bertuah sy yang dah berusia 1 tahun 2 bulan...kejap je suda besar...rasa mcm baru je mas...
April 22, 2011

mau blogging juga...weee

s alam u'olls.. org buat blog sy juga mau blogging..haha...memula terpk..mau tulis ape ye...then mulalah scroll over others' blog e...
Powered by Blogger.