kami suka cuti

April 24, 2011
salam u'olls

post ni mau shared about tmpt percutian menarik yang pernah kami pergi..kami suka cuti n suka sgt mau pegi bercuti..hahaha..tp yang penting tentang cuti2 ni adalah...cuti masih ade n penting fulusnya tidak kurang..jgn sebb nak pegi bercuti...balik cuti..duit takde  n terpaksa tunggu next payout utk survive...kan?

selama berkawan dgn encik hubby..kami tak pernah pegi bercuti...parents tak bagi..:(...haha..pas kawen 1st vacation was our honeymoon... @ cameron highland je..hehe

ms preggie ade gak pegi genting highland tp disebabkan mengandung...x dpt lah mau mencuba aktiviti seronok di sana...

bila encik qoid lahir plak..kami sambut 1st anniversary..g fraser hills...tempat sejuk lagi..haha

lepas fraser hills..kami ke cameron lagi..kali ni sama parents, nenek atuk n family poksu...sambut mother's day @ tanah tinggi..


our family..waktu ini qoid sgt kecil..hihi

next trip was kampung halaman ayah...besut terengganu...ni happening sbb sume ade...mandi laut...mandi sungai...makan the best mee goreng ever n faveret encik hubby...ais jagung...nyum...

seterusnya in the same year...during diwali..trip yang paling jauh was langkawi..bwk mama n adik2 yang tak pernah pegi termasuk sy..happening lagi sbb sume ada...shopping tak byk..byk jalan n we spend quality time together...tu yang susah mau buat kat sini..hehe
n finally as penutup 2010...kami ke PD...1st time g ngan encik hubby, 2nd time pegi sama whole family...2011..mau jalan2 lagi..hehe

yang trip ni qoid enjoy habis mandi pool..kami pun join sama pool budak2 tu..haha
ni trip 2010...trip 2011 dlm perancangan..will update later...so...melanconglah dalam negara..haha..dah abis round 1 malaysia..br blh g oversea kan..heh..until next post..daaa..xoxo

nolynqoid

No comments:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.