Hari-Hari HARI IBU

May 08, 2011
Salam u'olls..

Hari ni 8 Mei 2011 adalah hari ibu...so..di kesempatan ini mau ucap Selamat Hari Ibu kpd my dearest mom, my MIL, my sis, my Maksu (u'olls knows who u are), my biras kak Azzla, frens...Ct Syarizwa, QasehMansya, my followers LyzErol and bloggers..

So, byklah hotel  n restaurant buat buffet n hi tea for this celebration..last year kami celebrate kat Cameron Highland..but this year cuma ate dinner together @ JM Briani Tesco Shah Alam...

Celebration lebih berbentuk kepada berkumpul, makan-makan, borak2 sbb bukan selalu kami ada masa utk lepak n jumpa. masa celebration ni je lah kami dapat gelak2 n cite kisah yang jarang kami dapat shared especially pasal citer encik Harun Shah layan cite Tamil klu boring..hahaha...suprised...n tgk PakChik Esyam setelah mendapat kerja baru..weee...

So, celebration lebih bersifat reunion..best bgt! Yang penting setiap hari kite kene hargai ibu kite...pada yang tiada ibu, sekurang-kurangnya...kite pernah ada ibu n semoga ibu kita tenteram dan aman di sana..

Tanggungjawab sebagai anak amat besar tetapi tanggungjawab ibu berlipat kali ganda lebih besar.. Once sy becoming a mom, that was sy realise..it's not easy  to become a mom...but it was a very wonderful n precious things that happened in my life...so dear mama..thanx 4 everything..sy rasa amat berbangga mempunyai mama seperti anda...semoga sy juga akan jd tabah dan kuat seperti anda..

Jadi, hari-hari adalah hari menghargai ibu anda...biar jauh atau dekat..kite tetap akan ingat ibu dan akan terus ingat kasih dan cinta dia pada kita..semoga kite tidak terus lupa pada dia..dan semoga ibu akan terus berdiri teguh dengan kasih dan cinta pada kita...xoxo
nolynqoid

No comments:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.