Home Ads

Hati Sy Bukan Lagi Di Sini

Salam u'olls..

Tajuk macam gempak..haha..bukan ape..hari ni sy xde mood mau keje sebb mood holiday suda mari..gunung kinabalu bagai menanti kedatangan sy, encik Hubby n Qoid..

Kenapa sy excited sgt ni? haha.. maybe sbb :
  1. Ini pertama kali sy mau terbang jauh with encik Hubby n Qoid...paling jauh..haha..pasni mayb akan ade lebih jauh..
  2. Dah lama tak naik flight..last yang sy ingat balik beraya di Terengganu ms raya terakhir sy sebagai orang bujang..ni pun g sorang2...
  3. Ini kali pertama mau bawak encik Qoid naik flight..sy sedang risau sbb xtau samada dia boleh bertahan x penerbangan selama 2 1/2 jam tu..haha...sedangkan dlm kereta 1/2 jam pun dia sudah mula buat hal..apatah lagi bila tinggi di awan biru tu..harap-harap anak ibu enjoy the flight (worried mood)
  4. 1st time mau naik Firefly Airlines...mau tgk servis bagus ke tak..berbaloi sbb tiket pegi balik was 1 cent...how lucky I am kan..huhu..(bila mau dpt lagi tiket cenggini)
  5. Mau attend wedding Encik Daus n Ms Kathy...Love Story start dr zaman kolej..berliku dan penuh ranjau..n finally happily ever after..congratz guys..
  6. Mau jalan-jalan @ KK, Pulau Manukan n tgk tempat org..sian sy..adik beradik ramai..so...susah kami mau g melancong..fulusnya tinggi kan..so..ade rezeki lebih ni barulah dapat melancong..and rezeki mama ayah with adik2..kami dah dpt melancong beberapa tempat impian kami..haha..next year mayb mau g Sarawak! standby k Che Lah & Co.
  7. Mau makan seafood..Teruja sy tgk gambar-gambar seafood yang dipamerkan di laman-laman blog teman2..haha
  8. Yang penting..spending quality time with encik hubby n Qoid utk 5 hari berturut-turut..Hanya Kami! (sy suda belikan mereka berdua swimming suit...blh mandi pool puas-puas..haha)
So..bila balik nanti..sy akan ceritakan pengalaman sy di KK..including the photos...doakan perjalanan sy selamat & dilindungiNya..xoxo

4 comments:

  1. wah lyn.....pegi jln....jelesnye....isk2...muranye dpt tiket eh..promotion ke

    ReplyDelete
  2. promotion bulan mac hr tu ct..awak pun mau g jalan sarawak kan next week...awk pun lagi byk g jalan2..hehe

    ReplyDelete
  3. ::baru dapat baca blog lyndaaaaaa..nanti nasya letak dlm blog nasya plak..enjoy ur holiday..:)>>::

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~