Home Ads

Ada Apa dengan Seth Tan

Salam u'olls..

Nampaknya tajuk ini akan membuatkan peminat-peminat Seth Tan tertanya-tanya..haha..sy bukan anti Seth Tan dan sy juga bukan peminat drama Nora Elena..

Nora Elena telah jadi satu fenomena selepas Nur Kasih..Sebenarnya banyak drama Melayu kat Malaysia yang typical begini..maksud sy..semuanya sama..mula-mula x suke..tetiba tersuke..Kahwin..ada masalah dalam rumahtangga n yet..happy ending..Sy tidak mengikuti Nora Elena kerana x sempat dan sibuk menguruskan rumah (haha..kunun..)..Kdg2 sempat juga tgk.. 

adaptasi dr novel ini..sold out oke!



Kebanyakan komen tentang drama ini lebih kepada kekacakkan..kesempurnaan dan keperibadian Seth Tan..hehe..x perlulah dinyatakan di sini sebb semua org dah tahu..Tapi encik hubby sy lebih oke kot drpd Seth Tan..hahaha..mestilah sy puji encik hubby sy kan.

Sy seorg yang agak cepat marah dengan keadaan yang agak kusut dan tertekan..tp encik hubby seorg yang penyabar dan selalu bercakap dengan nada lembut..hehe..kdg2 sy yang cakap kasar ngan dia sbb sy outspoken..sian dia..tapi dia tak pernah marah..sorry dear..Encik hubby juga seorg yang romantik even tak pernah dpt bunga dr dia (adalah sekali once dia balik dr Cameron Highlands) tp byk gak perkara romantik yang dia pernah buat such as letak patung Silverster besar dlm bonet n suh sy check bonet..(suprised oke), belikan mashi maro besar kaler pink n suka minta pandangan sy dlm apahal pun..yang paling best..encik hubby xleh sorok rahsia pun dr sy..haha..ni i like..sy akan tau juga wlupun dia cuba sorok..hehe

Apapun, encik hubby x sama langsung ngan Seth Tan yang hanya rekaan semata-mata..tapi masih ade dan mungkin ade lelaki sebaik Seth Tan..cukuplah dengan encik hubby sy..xmo yg mcm Seth Tan..Sy bersyukur tinggal di bawah lindungan dan jagaan beliau wlupun kekadang sy yang jaga beliau..wakaka..


Dear encik hubby (u know who u are)..terima kasih atas segala kesabaran, ketenangan dan cinta yang anda berikan kepada rumahtangga kita..sy hargai setiap detik waktu dengan anda..dan sy akan terus cuba sedaya upaya utk menjadi yang terbaik dan terindah dlm hidup anda..xoxo

No comments:

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~