Di Bawah Bayu Last Day

June 06, 2011
Salam u'olls..

Last day @ KK, kami cuma dok lepak di 1 Borneo n bilik hotel. sbb suda pulangkan kete sewa kami semalam..Flight balik ke Semenanjung pukul 10.15 mlm nanti..so..apa mau buat sepanjang tempoh ini..

Kami turun bfast lebih kurang pukul 10 pagi kat KFC 1 Borneo..satu perkara yang sy salute pasal KK adalah layanan pekerja-pekerja dan pelayan-pelayan di setiap restaurant yang kami pergi..sgt cekap..menghormati dan beradab sopan..banding dgn pekerja di Semenanjung..hampess.. Sorry..ini kenyataan..jadi adalah juga yang boleh dikenang di KK..huhu

bfast @ kfc

snack plate sama cheezy wedges..yummmm

Qoid bwk bas

mandi pool utk memenatkan Qoid..hahaha

Untuk memenuhi masa yang terluang while encik Qoid beradu..encik hubby telah mengisi masa beliau dengan menonton DVD di atas..layanlah sampai petang..sy plak beradu..sebelum beradu sempat mengisi perut dengan khidmat room services..tapi rasa..yang ado!

room services

nasi goreng belacan

triple decker sandwich
Kami check out pukul 6.00 petang..tunggu encik Daus pick up mau g airport..jalan-jalan kat 1 Borneo n have ABC @ Apple House..sedap...
layan 2 org
Sambil tunggu encik Daus, Qoid main-main dekat lobi hotel..tetiba encik hubby tersedar..dia telah tertinggal jaket Polo dlm almari hotel..cepat-cepat g receptions n minta dorang check..selepas check for the 1st time..dorg cakap xde..how come? baru je tinggalkan bilik xkan xde..dengan ugutan bahawa kami akan repot polis pasal management yang curi barang..tup..tup jaket itu muncul dengan alasan berada di troli maid..haha..kami pun xtau balai polis kat mana..camne mau repot..hihi

Sampai di KKIA, kami check in n flight delay as usual kol 10.30 pm..dok lepak @ McD sbb encik hubby lapar..
@ McD KKIA

fy 257
Akhirnya kami tiba di KLIA jam 12.45 am..Encik Azwan pick up us..sampai di umah mama jam 1.30 pagi..actually..miss home sweet home n Kaloi kami..sian Kaloi..tinggal ngan Tok Ayah n Onni..bila mau g next trip? KK, kami akan dtg lagi..kali ini membawa rombongan! haha..mau ke Kundasang n Manukan semula..kami mau repeat trip..with well planned plak..apapun, KK best!xoxo

NolynQoid

No comments:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.