Mau Cuti Lagi!!

June 21, 2011
Salam u'olls..

Ntah kenapa pagi ni tetiba dtg mood mau cuti..mayb sbb pagi tadi encik hubby tetiba mengajak berehat di mana-mana hotel untuk 1 malam..mandi pool n having bfast together..lamanya tak buat begitu..haha..

And lagi satu hobi sy adalah melihat-lihat Booking.com yang mana membolehkan sy membooking mana-mana hotel hanya dengan satu klik.. (ni klik n masukkan no. kredit kad encik hubby..n corfirmed..i like..hahahaha)

Sejak ke Sabah tempoh hari..seriously sy suda terpikat dengan keindahan Sabah..terutama pulau-pulaunya..jadi ade plan untuk our next anniversary..kami mahu ke Sipadan atau Mabul Island..atau klu budget tidak mengizinkan mungkin ke Redang sahaja..Syioknya..sy rindu mau bercuti!






Cantik kan..Insya Allah, satu hari nanti sampai juga di sini..xoxo

2 comments:

  1. ::nasya pun nak g bercuti..enjoy ur plan babe..:)..::

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.