Home Ads

Qoid Jalan-Jalan n Mainan Baru (ngeng..ngeng)

Salam u'olls..

Sejak balik dr KK, kami x kemana..so semalam (Ahad 5/6/2011) kami ikut plan mau main boling @ Sunway Pyramid..tp sygnya fully booked..so..kami beramai-ramai ke Chicken Hartz je..pastu bawak encik Qoid n kakak pegi Happy Land..

Sebenarnya, ada tujuan lain ke Sunway tu..kami ingatkan adelah cawangan baru Toys'R'Us yang buka kat situ tapi rupanye xde..mau belikan somethings utk Qoid..lastly sy ajak encik hubby singgah di Subang Empire Gallery..sbb situ ada cawangan Toys`R'Us. Qoid sgtlah galak...berlari ke sana sini, panjat sana sini dan tidak mau dukung..Lepas dia pilih apa dia mau, kami singgah makan lagi di Serai Empire..haha..lapar lagi ke...

pavlova..nyummmy

sirap selasih

nasi kerabu utk hubby

chic mushroom spageti utk Qoid
Qoid makan dlm pinggan sendiri

lapar agaknya
So far, sy suka ngan restaurant ni..encik hubby n Qoid suka...layanan 1st class..cepat..mesra dan sedap..actually..ade lagi 2 outlet yang satu owner...satu kat sec 3 shah alam..Serai Thai Cuisine (mmg marveles, kami selalu dinner kat situ) n lagi satu kat Pavilion KL (ni x pernah g lagi)..So..harga pun marveles..huhu

tq encik hubby for paying this...huhu
Lepas makan, patah balik ke Toys'R'Us untuk amik mainan Qoid yang siap pasang..x sempat-sempat..kat situ juga mau main..hahaha



bergaya dengan beskal baru..

Actually, kat rumah suda ade 2 unit push car..tapi sekarang minat beskal plak..tapi dia siap buat bunyi lagi..ngeng..ngeng..encik hubby..dia banyak dipengaruhi oleh awak! encik hubby lah yang telah mendukung Qoid dan dlm masa yang sama mengangkut beskal itu..sy suda tidak larat mau dukung dia..lasak!

Janji ngan Qoid, smpi umah dia boleh main beskal tu..tp memandangkan siang itu dia tido sekejap je..inilah hasilnya bila kami sampai di rumah :-

bila melihat ini, hati sy terus lembut..haha..ibu syg Qoid!
Jadi, Qoid belum rasmikan beskal dia..tgklah malam ini..mau tak tido ibu n ayah dibuatnya..Tapi demi anak ini..biarlah apa sahaja! xoxo

NolynQoid

2 comments:

  1. lyn nmpak sedap plak ns kerabu tuh....tringin plak...berbaloi ke ngan harge....
    amboi qoid da pndai mintak ibu yer...anak2 kn lyn, msti kite mengalah....ensem bdk ni besa nnti

    ReplyDelete
  2. ct, nasi kerabu tu tip top..berbaloi dengan harga..yang buat mahal mayb sbb ayam percik dia tu..hehe..sebenarnya sian qoid dah boring ngan push car yang ade..ni blh latih dia kayuh basikal plak..hehe..demi dia...tq ct for compliment..harap2 membesar jadi insan yang baik dan berguna

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~