Home Ads

Kami Tanpa Encik Hubby

Salam u'olls..

Sebenarnya, minggu ini sy mau buat post tentang kegembiraan menyambut hari lahir yang ke 27..tp tak cukup bahan..haha..gambar2 berkenaan sume dlm hp yang encik hubby pakai..

Minggu ini buat pertama kali dalam tempoh 1 tahun 4 bulan kami ditinggalkan oleh encik hubby yang berkursus di IPN..huhu..encik hubby pun sebenarnya berat hati mau pegi sbb ini lah 1st time x tido sama encik Qoid..

Alhamdulillah, sepanjang pemergian beliau, encik Qoid tidak meragam..mayb sbb duduk umah Onny dan sentiasa dikelilingi oleh Pak Lang, Pak Chik n Paksu.. selain tu ade ikan laga Tok Ayah..haha..cuma malam pertama dia ada lah juga memanggil-manggil ayah..ayah..sy yang sebak..huhu.. Tp melihat keadaan dia, sy pasti dia agak terasa kehilangan dan kekosongan...dia nampak kurang happy dan bila buat video call ngan ayah..mcm blur..sbb pelik kot kenapa dah bape hari x jumpa ayah tp jumpa plak dlm fone ni..hehe..

Encik hubby akan balik hari Khamis ni dan harap2 Encik Qoid akan kembali happy n dapat main nyorok2 dan main bola ngan ayah..xoxo

No comments:

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~