My Wonderful 27th Besday

July 15, 2011
Salam u'olls..

Memandangkan encik hubby telah pulang dengan selamatnya ke pangkuan kami, maka dapatlah sy buat post berkenaan dengan sambutan ulangtahun kelahiran sy yang ke27 pd 6 Julai yang lalu..huhu..lagi 3 thn suda masuk 30 thn..

Of coz...ucapan syukur yang amat sgt kerana sy masih lagi diberi kesempatan untuk meneruskan bakti di Bumi Allah ini..menabur kasih sayang dan cinta untuk suami dan anak..berbakti kepada mama n ayah dan terus-terusan berdiri di samping adik2..Sy x kisah dengan hadiah, yang penting..sy ade insan-insan yang paling sy syg.. 

Ucapan selamat pertama yang sy terima drpd MIL malam sebelum itu..kemudian drpd rakan Fb..Thanx u'olls..nasib baik sy sempat balas sume komen dengan jayanya wlupun pada hari sy tu sy kena g seminar berbicara fatwa kat SUK..nice seminar actually..

hadiah pertama drpd cik Emy :)
Dan petang itu, selepas pulang drpd seminar, sy pun belilah kek kecil sebiji utk celebrate ngan ofismate..pas meeting panjang lebar sama big boss...kami potong kek..nak banje lain x cukup duit..cukuplah kot kek ini...




sy yang berusia 27 thn...
Petang tu, lepas balik keje, lepak-lepak kat umah Onny sambil tunggu encik hubby..Then anak buah kesayangan sy nyanyikan lagu happy besday utk sy n mama dia (adik sy punya besday esoknya 7 Julai)..Tetiba, dia cakap.."Maklong..kakak ade beli kek utk Maklong"..sy jawab.."xde kek sbb Kita nak celebrate hari Sabtu nti"..tp dia berkeras juga mengatakan dia dah beli kek..

Lebih kurang pukul 6.30 mcm tu..puan Mama bwk keluar kek tu..haha..maknanya kakak tak tipu lah..hehe...Mama kata..dia ni mmg x leh buat suprised pun..rupa-rupanya..tgh hr tu..Mama, Azwan, Sham, Ayeed, kakak n Qoid pegi beli kek untuk kami...Thanx u'olls for the suprised celebration...

hadiah drpd mama
petang tu plak encik hubby balik n bawak another suprised...haha..kate xde hadiah..tp apapun thanx encik hubby :)




Malam tu lepas solat Maghrib, kami keluar ke Monrods Laman Seri untuk dinner n celebration kecil-kecilan lagi..haha..sambil dgr live band..




encik hubby banje tutti fruiti ganti kek..best!
Next celebration was malam masa sibuk2 ngan BERSIH n whatsoever tu..kami makan-makan kat luar ramai-ramai..acara normal ah klu ade birthday ke..atau anniversary ke...





puan mama n encik ayah yang enjoy abis the dinner


group yang enjoy abis..smpi encik hubby jeles dorg blh makan dengan tenang dan banyaknya

encik Qoid suda mengantuk

kek courtesy drpd Azwan..Tq dear :)
So..tahun ni blh dikatakan the most wonderful besday ah..sbb byk yang suprised..tp tahun2 suda pun best juga..thanx untuk sume...insya allah..panjang umur kita makan-makan lagi...xoxo

No comments:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.