October 31, 2011

Panggilan Haji

Assalamualaikum u'olls.. Pejam celik..pejam celik dah nak masuk Zulhijjah ni..Masuk Raya Aidiladha dah..Insya Allah..Ahad ni 6hb Nov ki...
October 28, 2011

Geng Nescafe

Assalamualaikum u'olls.. Lama tak bersiaran..Actually si Qoid br baik demam and Insya Allah nanti menyusul post demam dia tu..Alhamduli...
October 20, 2011

Satu..1..The One n Only..

Assalamualaikum u'olls... Selamanya mereka akan jadi satu-satunya..dengar lagu ni pagi tadi setelah lama tak dengar.. Satu... kasih ...
October 18, 2011

TOLONGLAH JANGAN BODOH SGT!

Assalamualaikum u'olls.. Sorry dengan tajuk kat atas tu..sy rasa amat marah..bengang..geram dan mode emosi melampau..Astaghfirullahalaz...
October 17, 2011

Setahun Sudah Berlalu

Assalamualaikum u'olls.. Sebenarnya dah lebih setahun sy, encik Hubby n Qoid berpindah ke rumah baru..duduk berdikari dan yang penting ...
October 11, 2011

Ayeed n Hamster..

Assalamualaikum u'olls.. Sempena besday Ayeed yang lalu...Puan Mama decide nak belikan Hamster atas permintaan Ayeed sendiri..tp biasal...
October 06, 2011

Besday Poksu Ayeed

Assalamualaikum u'olls.. Minggu ni kene pegi bengkel rekod dan fail..Post ni pasal jalan-jalan hujung minggu lepas ke Melaka dan PD.....
October 04, 2011

Dinner with My Luv

Assalamualaikum u'olls.. Sebenarnya dah lama kepingin makan kat Secret Recipe..tetapi kerana Encik Hubby was-was dengan satu berita ten...
Powered by Blogger.