Home Ads

Ayeed n Hamster..

Assalamualaikum u'olls..

Sempena besday Ayeed yang lalu...Puan Mama decide nak belikan Hamster atas permintaan Ayeed sendiri..tp biasalah..anak bongsu..manjanya smpi ke usia 12 tahun..so..Puan Mama pun letaklah syarat supaya bilik beliau berada dalam keadaan teratur..basuh kasut sendiri..hehe

nampak ye arahan kat atas tu..khas ditujukan untuk sy n hubby yang selalu tumpang bilik dia during balik umah Mama..hehe...


Tuan punye hamster yang berubah menjadi rajin dan anak buah yang curious to know ape kemenda ah tu bergerak-gerak dlm kotak while tunggu sangkar dicuci..hehe


Saya mau ambil gambar lagi tapi dilarang keras oleh tuan empunye hamster sbb kata beliau..kesian hamster tu takut dengan flash kamera..hahaha..ok..menurut perintah..tapi syukurlah kerana at least beliau mempunyai tanggungjawab terhadap sesuatu dan diri beliau..lagi satu yang sy salute..sebelum bela hamster ni beliau rajin meng'google' tentang cara-cara menjaga hamster..bebudak zaman sekarang..advance..best of luck dear..xoxo


NolynQoid

No comments:

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~