Home Ads

Besday Poksu Ayeed

Assalamualaikum u'olls..

Minggu ni kene pegi bengkel rekod dan fail..Post ni pasal jalan-jalan hujung minggu lepas ke Melaka dan PD..Ke Melaka menghadiri kenduri kawen dan terus pegi PD utk relax-relax n importantly sambut Besday Poksu Ayeed..Yang tidak dpt menghadirkan diri ialah MakNgah (sbb dia kat Melaka sempena kenduri), PakLang (ada plan lain) dan PakChik (kene keje..mwhahaha)..


Qoid dengan bantal busuk yang dulunya Encik Hubby punye..skang dah jadi dia punye...

Aktiviti utama kalau pegi Ilham...mandi pool..Tok Ayah berazam mengajar Qoid berenang..huhu..tp Qoid takut..

Jalan-jalan kat pantai yang surut..malas nak redah..jauh sgt airnya...

Dinner @ Nasreen Songkla Seafood yang famous..tunggu org dtg amik order 15 min..tunggu air smpi 10 min..tunggu makanan sampai 30 minit..by the time Qoid suda mengamuk mau tido..dan sy makan laju-laju smpi tak sempat amik gambar makanan..Tp Puan Mama kata..makanan marvelles..berbaloi tunggu lama...dan harga berpatutan

Kek drpd Rania Cakes..smpi PD dah cair..hehe..Poksu Ayeed yang berusia 13 tahun suda..

Nak balik dah..dengan gambar tertinggal sewaktu di Nasreen Songkla...Selamat hari lahir Poksu Ayeed..Semoga diberi kemudahan dalam pelajaran dan kehidupan..dipanjangkan usia..dilimpahi kegembiraan dan terus cekal hati..
Lama tak pegi bercuti..hehe..cadang mau round bandar Melaka ngan Encik Hubby next week..amacam? mau ke..hehe..tp memandangkan Aidiladha nanti sudah ade plan..apa kata simpan duit n jalan sakan masa tu..jimat cermat kunun..hehe..xoxo

NolynQoid

No comments:

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~