Qoid oh Qoid

November 15, 2011
Assalamualaikum u'olls..

Qoid Rafif dah masuk 1 tahun 9 bulan hari ni..aiyark...sekejap je dah nak masuk 2 tahunla...hehe..rasa baru je buat birthday celebration dia..ni dah kene saving nak buat 2nd birthday celebration plak..haha..

Makin besar, makin nakal dan bijak..xpelah nakal pun..anak lelaki..aktiviti sekarang balik je rumah mau tgk upin ipin..bila dah boring kayuh basikal siap ngan loceng..dan the best part was sudah pandai mengira..dengan bantuan ayah..xpelah..ni proses perkembangan yang akan ibu dan ayah ingat sampai bila-bila...makan pun mesti baca doa makan dulu..dia akan tunggu semua orang sedia utk baca doa..klu tak..kene tegur..antara yang dah ditegur..Tok Ayah..PakNgah dan PakLang..allooo u'olls..pls behave...hehe..

Apalagi ye si Qoid ni pandai..hehe..pandai buang sampah lepas abis guna..suka makan sayur (naseb baik suka)..sudah kenal semua orang..and still cannot pronounce Ibu dengan betul..still called me Aaaa...bu dengan yakin..haha..apa-apalah Qoid...janji Qoid happy..sihat dan menjadi insan berguna..esok kene bawak Qoid jumpa doktor gigi..hihi..xoxo


NolynQoid

No comments:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.