Home Ads

Qoid 1st Timer!

Assalamualaikum u'olls..

Again post dah nak basi..hikhik..bz @ opis dan kat umah..maklumlah..hujung tahun ini..so..ni officially 1st post for Disember..Aiyark! sekejap je dah abis setahun..tak sempat nak pejam celik pun sbb cepat sgt kan masa berlalu..lagi 27 hari dah abis tahun ni..

Post ni nak share for da 1st time bawak Qoid tengok wayang..Happy Feet  2..perlbagai perasaan bercampur baur utk ayah n ibu ni..How is it he will be behave dalam tu..mengamuk ke..menangis ke..takut ke atau over excited ke..huhu

Pagi Ahad tu dimulakan dengan Breakfast @ McD.. kegemaran encik Hubby..terbang RM20 for breakfast untuk Family Breakfast tu..tapi kenyang sampai tengah hari..

Lepas makan, terus g TGV untuk tengok ade tiket ke tak..dapatlah tiket early bird..tapi harga RM9..memang ye harga early bird gitu? Lama sgt tak tengok wayang..smpi harga tiket pun tak tau dah..



Lepas beli sebungkus popcorn dan sebotol mineral..masuk dalam panggung dan buatkan Qoid susu..hehe..umpan..while dia menyusu..show pun mula..dengan kagum+hairan+pelik dengan skrin besar giler tu..he's actually enjoy the show..sambil si Eric Happy Feet tu menyanyi dia pun sibuk sama menyanyi dan bertepuk tangan..belum lagi campur bersorak dan menjerit keriangan..hadooi..malu sekejap ibu n ayah...

Tapi menjelang 1/2 jam sblm show abis..encik Qoid tewas dengan kesejukkan panggung..haha..terus lunch di Kenny Rogers je..

Seronok dan puas hati tgk Qoid happy bersama ibu dan ayah..lain kali boleh bawak lagi pegi tengok wayang..yang penting..kami semua happy bila hari cuti dan dapat jalan-jalan..hehe..xoxo

*Jika Allah kata..itu bukan rezeki sy...xpe..sy redha tapi kalau rezeki org tu didapati dengan cara yang agak salah macam mana? Wallahuaklam :)*

No comments:

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~