Hubby's Besday

January 04, 2012
Assalamualaikum u'olls..

31 Disember lepas, birthday hubby yang ke28..huhu..esoknya dah jadi 29 tahun on paper ok...hihi..Small celebration je..Sy pun tak hadiahkan apa2 sbb dia dah ade sume gadget, superbike etc..So, buntu nak hadiahkan ape..

Pagi bangun tido, terus pegi PakLi Kopitiam, Seksyen 7 sebelum ke rumah MIL.

Tetiba datang mood nak me`nyemart' dengan spek hitam..Hentam sajelah nak!
Besday Boy with his son..
Nasi Ayam Lemon, Ice Lemon Tea, Roti Bakar n Hokkien Kuew Tiaw
Dah kenyang, ke rumah MIL lepak2 sebelum sambung sebelah malam celebrate lagi besday..Kali ni pilih nak makan sate ngan Tutti Frutti :)
Hubby dengan sate ayam 20 cucuk
Encik Qoid makan sate
Ganti Kek :)
Sharing is caring
Sebelum ni takmau makan, hari tu berminat pulak

Lepas ni besday Qoid pula, kepala dah mula fikir nak buat menu apa, nak buat kat mana, nak jemput sape, nak kek ape, hadiah apa untuk Qoid...erm..macam2..xoxo

NolynQoid

3 comments:

  1. HAPPY BESDAY nol...hehe da tua...hehe bkn boy ye...hehe...sy pn wt small celeb je utk ck hubby yg juge bln 12...hehe...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. hehe..tq ct on behalf of him..biasalah buat kita-kita aje..utk anak bolehlah celebrate besar2..hehe

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.