Home Ads

Sambutan Hari Lahir Qoid!

Assalamualaikum u'olls..

Post tertunggak sbb sambutan birthday ni pada 18 Februari lalu..Thanx to All yang datang tolong..datang merai dan yang bagi hadiah..Haha..ada byk post susulan..Terlalu byk nak share..

Tahun ni sy masak sendiri dibantu side kick utama iaitu Puan Mama yang tolong sediakan bergedel kentang, sagu gula melaka while Puan Adik tolong goreng karipap yang siap ditempah..Nenek tolong kopek ciku dan saya bertungkus lumus di dapur dengan Spageti Bolognese dan Kuah Soto..Alhamdulillah..Semua hidangan habis dimakan oleh tetamu yang hadir..
 

Ini khas utk Birthday Boy..Satu kek Red Valvet Upin Ipin dan satu lagi suprise hadiah drpd Auntie Liza (http://diariliza.blogspot.com/)..Tq kak...Qoid suka kek coklat drpd RV tu..Lepas nyanyi kan lagu Allah Selamatkan Kamu..dia tutup muka dan nangis..muahaha...sedey ke dah 2 tahun..lg 2 tahun kene g sekolah...wakaka
Alhamdulillah..Ramai juga yang datang sampai ke malam..Sudahnya encik Qoid terlelap pukul 4 pagi...Hadiah-hadiah kami buka mlm tu lepas sume org balik..bukan ape..Encik Qoid not in a good mood..hehe...Terima kasih tak terhingga kepada guddy2lens yang dtg buat shoot percuma..haha..dan hadiah yang menarik...Tahun depan boleh panggil lagi..xoxo

NolynQoid

4 comments:

  1. Happy Birthday Qoid !!!! Sorry Lynda akak tak dapat datang. Kek untuk Qoid pun simple je... insyaallah 1 hari nanti kita keluar makan sama2 ye :)

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday Qoid...

    wah, buah dia sgt unik la... ciku tu. sgtlah buahan tempatan. x jmp kat majlis org lain! :)

    ReplyDelete
  3. kak ina..tq on behalf of Qoid..buah tu pokok belakang umah mak..byk berjasa utk kenduri kendara..hehe

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~