Balik Tabir Qoid is 2

Assalamualaikum u'olls..

Haha..tajuk tak hengat..mcm best sgtlah buat birthday party tu..Bukan apa..sebagai panduan kalau esok lusa mau buat sebarang bentuk majlis..Ececeh..

Plan nak buat birthday Qoid bertukar byk kali..Memula mau buat kat umah Onny..then tukar balik ke rumah sendiri..then nak tukar ke umah Atuk..tapi lastly..patah balik ke rumah kami..senang..sendiri pening..sendiri susah..plan dah start lama..awal bulan Februari lagi..iyelah..kita lah organizer..kita lah si tukang masak..si tukang hidang..si tukang kemas dan sewaktu dengannya..hadeiii..
Senarai barangan yang perlu dibeli untuk dimasak+bekas makanan+doorgift dll..Bertungkus lumus juga seorang diri di Tesco Bukit Tinggi menolak troli.
Daripada Qoid sekeluarga :)
Sebelah malam sehari sebelum majlis..bertungkus lumus dgn encik Hubby kemas rumah..hehe..macam2 khazanah dibersihkan..segala kerusi meja disimpan dalam bilik dan vakum satu rumah..Selesai lebih kurang pukul 12 tgh malam..
Doorgift utk kanak-kanak
orang yang diraikan telah tewas tepat jam 12.00 tgh malam
Encik Hubby tolong gantung wording tu yang dipinjam dr Puan Adik..dan peralatan yang sy pinjam dr Puan Mama, Nenek dan beli sendiri

Segala berjalan lancar dan mudah sbb rumah sendiri agaknya..then..sampai hari ni barang-barang tak abis bersusun lagi..haha..boleh ke camtu..tp mestilah boleh sbb rumah sendiri..xoxo

NolynQoid

No comments:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.