Home Ads

Birthday In Advanced @ A&W Seksyen 7

Assalamualaikum u'olls..

Alhamdulillah, hari ni usia sy menginjak 28 tahun..Syukur sy diberi kesihatan yang baik, kemurahan rezeki yang x pernah putus dan hidayah Allah yang indah2..serta sebuah keluarga yang sentiasa berada di sisi sy tanpa jemu menyokong dan menyayangi..Thanx a lot utk ma, ayah, encik hubby, adik-adik dan anak-anak tersayang..Semoga kita semua dilimpahi rahmat dan Hidayah Allah..

Ok..semalam..kami sambut birthday in advanced sbb celebration sebenarnya akan dibuat pada 14 Julai sempena sambut puasa juga..Dan setiap tahun sy akan kongsi celebration dengan adik perempuan sy..sebab kami berbeza setahun 1 hari je..Sy lahir 6 Julai 1984, dia 7 Julai 1985..semalam kami cuma makan-makan kat A&W Seksyen 7..Simple celebration..
Anak-anak kesayangan sy

My youngest brother


Sy n beloved Ayah

Abang Wan

Beloved parents

Yang turut diraikan

My soulmate ever
Sambut in advanced sbb esok sy akan ke Johor..klu tak hari tu dah plan g lunch buffet ke Rebung Chef Ismail..xde rezeki..lain kali lah kan..Thanx pada yang mendoakan..xoxo

NolynQoid

No comments:

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~