Home Ads

MIL as Tokoh Guru 2012

Assalamualaikum u'olls..

Post tertunggak sbb sepanjang hujung Jun baru ni bz yang amat..dengan exam bagai..dengan kursus..ni baru free mau update..tu pun terpaksa buat schedule post sbb bermula hari ni hingga 5 Julai amik exam lagi..pastu g cuti2..walllahh..can't wait!

The event took place hari Selasa 19 Jun 2012. Actually dah lama MIL ajak tp tuntutan tugas buat sy tak free nak bagi keputusan..lepas bincang dgn encik hubby, kami sepakat amik cuti..temankan MIL ke majlis ni..Bertempat di PPD Klang..
MIL dengan rakan seperjuangan
 
 
Perarakan masuk..ada pancaragam..kompang..seni silat..persembahan budaya..haha..i miss secondary school!
Anugerah Tokoh Guru 2012 oleh Senator Ezam Mohd Noor
Upacara potong kek
 
Yang setia hingga tengah hari
Juga setia :P
Tahniah utk MIL yang mmg hebat dalam karier perguruan beliau..Bak kata encik hubby..klu kat umah kaki sakit tapi sampai je sekolah elok je panjat tangga bagai..Almarhum FIL pun bilang gitu..Terbukti juga kata-kata itu tempoh hari bilamana bila masuk je kereta kami MIL cakap kaki dia sakit..tp dengan ajaibnya..MIL boleh join perarakan turun bukit dr PPD ke Dewan STK tu..dan kemudian panjat bukit balik lepas selesai majlis..Tapi kalau jiwa..hati dan kehendak berada di mana kita mahu..pasti segala cabaran dan dugaan dapat ditempuhi dengan jayanya..so..kena amik semangat MIL tu untuk bekerja secara gemilang dan terbilang..xoxo

NolynQoid

No comments:

Post a Comment

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~