September 28, 2012

Syawal 1433H

Assalamualaikum u'olls.. Ok..baru nak share citer Syawal..Xpe..ada fews bloggers pun tak abis citer raya lagi..At least boleh buat ke...
September 25, 2012

Sedang Recover..

Assalamualaikum u'olls.. Wah..rindu bangat sama kamu..Seminggu yang penuh cerita suram..tak sempat BW pun..apatah lagi nak post apa...
September 14, 2012

~Kisah Dongeng~

Assalamualaikum u'olls.. Ku sedar ku tak seberapa Jika dibanding mereka Yang jauh lebih megah dari diri ini Apa yang mampu ...
September 13, 2012

Menuai Hasil..

Assalamualaikum u'olls.. Syawal nak abis dah..entry raya tak buat gak lagi..sibuk di opis dan asyik terlupa nak minta gambar kat SIL....
September 06, 2012

Sibuk..

Assalamualaikum u'olls.. Tak menyempat lagi nak update..Sibuk tahap gaban ;p Ada hutang post Syawal lagi kan..Cerita terbaru..dan...
Powered by Blogger.