~Kisah Dongeng~

September 14, 2012
Assalamualaikum u'olls..
Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka
Yang jauh lebih megah dari diri ini
Apa yang mampu ku berhias
Hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerna rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya kisah dongeng saja

Belum pernah aku merasakan
Dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini
Sanubariku memerlukan
Kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerna rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela
Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya kisah dongeng saja

Kisah Dongeng-Stacy
 
Haha..confius..tertanya-tanya? Sy suka lagu ni sejak tgk Cinta Elisa..tp taktau siapa yang nyanyi..dah 2 3 bulan suh hubby cr lagu ni nak buat ringtone tapi taktau tajuk..Nampak benar ketinggalan zaman..Pagi ni dengar kat Sinar.fm baru tau rupanya Stacy yang nyanyi..Malam ni dah boleh download pastu buat ringtone..ahaha..xoxo
 
NolynQoid OL (orang lama)

2 comments:

  1. hahaha..berkurun doh lagu nih..

    Sihat dah ke? seminggu x nampak nda.

    purba kala yg prihatin berkata " camner nak prevent sakit kat opisnih, n dah citer kat Big2 bos psl opis slalu sakit" hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha..getting better kak..let me think of how to prevent sickness..and i post kat blog later..apa punya org ah tu...&%$#^$$%^^$^^..ahahaha

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.