Home Ads

Lunchdate @ Serai, Empire Gallery Subang

Assalamualaikum u'olls..

Salam Rabu tapi hari ni takde wordless Wednesday sbb mood blogging dah datang..Byk post tertunggak including post raya tak buat lagi..ada yang nak tau citer raya ke? Xde apalah..mungkin postkan gambar kenangan raya tahun ni..tak banyak pun..tu pun tak upload lagi..hehe..basi dah..

Ok..ni lagi satu citer basi..actually lunchdate ni ngan Mama dan Angah with kids..Kitorang g lunch @ Serai Empire Gallery during rehat hari Jumaat..Jenuhlah juga cari parking tgh hari Jumaat tu..Kitorg dah biasa makan kat Serai ni..tp ni branch lain yang offer fine dining..Pernah datang ngan encik hubby masa mula-mula buka dulu..
Serai Empire Gallery
Pavlova..kat sini memang the best Pavlova..
Beverages ~ Sirap Bandung & Sirap Selasih
Beef Kuew Tiaw
Sate
Char Kuew Tiaw
Tuan Tanah dan Qoid
Angah n Yana
Mama
Total makanan lebih kurang RM90++..Ye..agak mahal tp servis tip top..makanan marvelles..full during lunch hour..kena beratur sikitlah but they really make us comfortable..Boleh try..mcm2 ada..Craving for nasi kerabu pulak ni..ahaha..xoxo

NolynQoid

6 comments:

  1. belum try lg makan sini..hihih..nak cuba lah nanti!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kak izwa..kena try tau..malam ni boleh ;p

      Delete
  3. pavlova memg nmpk sedap, tp bila mkn ya ampun...manis sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp pavlova yang ni azie..manis terkawal..sgt menyenangkan ;)

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~