Home Ads

Hari Baru

Assalamualaikum u'olls..

Hari ni, kami suami isteri akan memulakan hari baru sebab Encik Hubby dah start belajar part time hari ni..Kat UKM sambung Degree in Accountancy..Ye..dengan rela hati beliau menawarkan diri untuk jadi student separuh masa dan masa-masa kami bersama juga akan jadi separuh sebab kelas Encik Hubby dari jam 7 mlm-10 mlm (Isnin-Jumaat)..Tapi setakat ni jadual tak dapat lagi..hopefully takleh penuh one whole week tu kan..klu tak sapa nak bwk sy g dinner Siakap 3 Rasa bila teringin nanti..ahaha..Semua ni akan berlaku 4 tahun lamanya..dan perubahan ini kami terima dengan tenang sebab Insya Allah..Inilah antara jalan rezeki yang Allah tunjukkan :)

So..untuk mulakan perjalanan ni..kami kena ubahsuai bilik tidur kami jadi bilik study juga..So..Sabtu lepas g shooping sikit..
Ok..keperluan beliau..Erm..semua nak beli ;p
Meja Study a.k.a Meja klu ada jamuan..2 in 1..jimatkan..lagipun encik hubby nak meja besar..senang nak letak kertas bebanyak..ahaha..ok..semangat itu penting ;p
Sticker Moto..
Kalendar Akademik..Menurut encik hubby..senang utk sy merancang vacation based on this calendar..ahaha
Transformasi bilik tidur kami..Tambah meja study ni..
So..doa sy..Semoga encik hubby dapat belajar dengan jayanya..Dapat maintain pointer as u promised me before..Dan semoga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik untuk menjalankan kewajipan tambahan ni..Insya Allah..Dear...I know u can do it..I dah beli air anugerah bebanyak untuk terangkan hati..
My Hubby..Student UKM..Bakal Akauntan (InsyaAllah)..note : sila jangan tertipu dengan gambar lama ni..ekeke
All da best dear..May Allah leads our way..Semoga rahmat ini terus jadi milik kita..Amin..

NolynQoid

1 comment:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~