Home Ads

Dah Dapat!

Assalamualaikum u'olls..
Masih ingat kisah kemalangan kereta sy tempoh hari..Kalau ada yang kurang ingat..boleh refer post ini dan ini.
Berikutan itu, urusan claim insurans dah encik hubby uruskan..Kami claim towing, claim loss of use dan claim report polis juga..Alhamdulillah..dah terima pun duit claim tu..Adalah lebih kurang 3 4 bulan proses..Tapi berbaloi sebab kami tak keluar duit even 1 cent pun..So..moral of today's story..Claim je insurans walaupun kita langgar orang atau dilanggar orang..xoxo

#Duit abis dah pun g jalan KLCC semalam..ahaha..

NolynQoid

1 comment:

  1. huhuhu.. tahniah.. duit free saper nak bg kan.. best-best-best

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~