Kena Malware Ke?

December 05, 2012

Assalamualaikum u'olls..

Blog Dulu..Kini n Selamanya.. kena Malware ke? Tau pun sbb Azie yang inform..Sy masih boleh buka my blog tanpa masalah..So sape yang BW tu dan tak boleh tgk pls send me the link utk dibaiki..
Send kat nolyn1509@gmail.com..Thanking u in advanced..

*update..dah scan tadi tapi clean..tapi sape takleh masuk..pls share with me k..tq

NolynQoid

You Might Also Like

2 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.