Baru Nak Post - Indahnya 2012 dan Permulaan 2013 Yang Ohsem~

January 11, 2013
Assalamualaikum u'olls..

Rindunya mau menulis entry bagai ni..Ada yang menunggu ke..ahaha..bajet femes ah kunun..X kisah..tujuan buat blog ini actually untuk kenangan sendiri..Utk anak2 tgk kehidupan kami yang sebenar..Ibu Ayah yang suka makan dan jalan2..Dan sedikit perkongsian kepada yang memerlukan..Azam tahun baru dah bina masa Muharam hari tu..Insya Allah..segalanya lancar..

2012 byk kenangan..nak buat rangkuman macam tahun lepas.. Insya Allah akan menyusul tapi lambatlah..2012 kami berakhir  dengan berita gembira dan permulaan yang baik untuk 2013..bukan malas meng-update..cuma masa amat cemburu..dengan portfolio baru..kurang masa nak BW pun..hehe..tp Insya Allah..akan ada BW kat blog kawan2 cuma payah kot nak komen..

2012 diakhiri dengan berita ini..
Akhirnya..selepas 5 tahun berkhidmat di Putrajaya, Encik hubby akan berpindah ke Selangor...10 minit dari rumah..dan tiap petang sebelum ke kelas..dapat jumpa Qoid dulu :) .Syukur..kami amat berbesar hati menerima berita ini..
Kat meja kerja yang byk berjasa
Dalam Kenangan..TQ so much to all BBT's staffs..Nice knowing all of u especially Lin, Putri, Puan Norkiah, Ju, Nik, Encik Azman dan lain-lain..semoga jalinan ukhwah ni terus kekal wlupun jauh

Sibuk ngan hadiah harijadi ayah

 
So..29 Disember Ahad hari tu, kami ke ofis encik hubby untuk urusan perpindahan..Tolong kemas apa yang boleh..Sehari suntuk dok kat ofis itu..Ni lah kali terakhir sy dan Qoid akan ke sini..Tak datang Putrajaya lagi lah kot..ehehe..tak dpt pegi Alamanda ;p
Selesai aktiviti kemas kat ofis..kami ke Presint 9 bwk Qoid mandi kolam..Ramai yang amat..Mandi kejap je..Sian dia since Encik hubby bz ngan kelas..jarang kami bwk dia mandi pool..Ntilah..tunggu cuti semester..bolehlah pegi :)
 
Sehari suntuk kami di Putrajaya hari tu..lepas setel mandi kami ke satu tempat makan fofular kat Cyberjaya..Itu kena next post..hehe..

Semoga 2013 membawa lebih banyak cahaya dan keindahan seindah 2012 yang membahagiakan kami..xoxo

NolynQoid

5 comments:

  1. alhamdulillah..Allah dah permudahkan segala urusan sis. tahniah buat ur husb. hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Sue..seronok! blh lunch sesama..hehe..

      Delete
  2. alhamdulillah..segalanya dipermudahkan, moga tahun baru nie, byk lagi berita gembira diterima..

    ReplyDelete
  3. Baru malamni dapat membaca blog nda, alhamdulillah dapat gak bertukarkan.. baru teringat hari tu nda ada bgtau yang nol dah bertukar yek. patutlah asik ilangjer tengah hari n jarang makan dengan emy n kengkawan. rupanya dah dekat dengan cik abe...

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.