Dinner @ Saba Restaurant, Cyberjaya

January 14, 2013
Assalamualaikum u'olls..

Hari tu lepas balik dr ofis hubby di Putrajaya..kami terfikir nak jalan-jalan cari makan area Putrajaya/Cyberjaya..Tetiba encik hubby suggest ke Restoren Saba, Cyberjaya..Restoren ini menyajikan masakan Arab..macam nasi Arab..Mandi Lamb dan lain-lain..Jgn tanya macam mana nak pegi sbb kami pun main redah je..tapi yang kami perasan..restoren ni berdekatan dengan Cyberjaya Central dan dekat juga dengan MMU Cyberjaya..Terletak sederet dengan Unit Kompetensi Kementerian Pelajaran Malaysia..Kalau Google mungkin senang jumpa..
Actually ini kira Pre-Birthday Celebration lah sbb masa birthday hubby tu kami dua-dua kene keje...
 
Vege..segar dan rangup
Caramel..belum apa-apa dah habis..sbb feveret
Chicken Akdah..campuran isi ayam..kentang dengan serbuk cili..sedap makan ngan roti

Omellete

 
Mushroom sup
Oklah..tak try pun nasi Arab..lain kali boleh cuba..bilakah..ahaha..tapi restoren ni mmg femes di kalangan orang Cyberjaya, Putrajaya, Kajang dan Bangi..memang full house hari tu even dah dekat nak Mahgrib..xoxo

NolynQoid

7 comments:

  1. erks..terliur pulak dah niee.. ^_^

    ReplyDelete
  2. sedap tak ??
    kecur perut akak tgk makanannye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..boleh tahan..makanan arab low fat kak..should try :)

      Delete
  3. selalu gak orang duk cerita restoran saba cyberjayani yerk..
    mestiler sedapkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. full house kak..femes utk org cyberjaya kot..hehe..tapi tak silap ada cawangan kot

      Delete
  4. mushroom sup...sedapnya..nyum2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha..tp mushroom sup ni tak umph sgtlah azie :)

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.