Dinner @ Rebus Rebus Steamboat & Grill

February 05, 2013

Assalamualaikum u'olls..

Jangan ditanya bila dinner ni berlangsung..Adalah sebulan..hehe..x sempat nak update..sian Arianna Hani..Besday dia pun tak update lagi..Masa sgt cemburu dengan sy..Tgh cuba mencuri masa..hehe..

Dinner di Rebus Rebus ni dah lama plan..tapi tak pegi-pegi..so..malam tu plan dan terus pegi..Tak ramai org mungkin sebab hari bekerja..Ada 2 3 meja dah reserved..Terletak kat Pusat Komersil Alam Avenue..berdepan dengan JPJ Pdg Jawa..Lot kedai baru..Senang nak cr..sebelah belakang bangunan yang ada 7E dan PHD.
Malam tu kami byk makan grill je..sedap..ada macam2 perisa..BBQ, Tepanyaki..
Sos pun byk pilihan..
Chef of da nite..
 
 
 
 
Untuk dewasa harga RM27.90.Kanak-kanak (6-12thn) RM13.90. Servis terbaek...Boleh like Facebook Rebus Rebus sbb dorang selalu update pasal tempahan atau full house ke..Kat situ ada contact no..Tetiba teringin pulak..ahaha..xoxo

NolynQoid

You Might Also Like

3 Komen

  1. kena booking dulu coz ramai sangat pelanggan. nanti kempunan

    ReplyDelete
  2. @Che Din..haah kena booking..tp sy pegi weekdays..awal lepas maghrib..so..walk in je..klu weekends mmg tak dptlah :)

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.