Lunch @ Zam Zam Seksyen 9, Shah Alam

February 07, 2013
Assalamualaikum u'olls..

Sejak dua menjak encik hubby bertukar ke Shah Alam ni..boleh kata setiap hari lunch sama..Balas dendam 5 tahun tak dpt lunch sama..ahaha..boleh ke? So..semalam kami lunch kat Restoren Zam Zam Seksyen 9. Makan makanan Arab sbb encik hubby tetiba teringin makan nasi Arab..Lagipun makanan Arab antara makanan yang sihat dan berkhasiat..Kenyang sambil jaga kesihatan..Restoren ni kat belakang Plaza Masalam..Senang nak cari sebab besar sgt. Dari tepi jalan pun nampak..
Mandi Chicken

Chicken Sandwich
 
 
Lunch semalam lebih kurang RM30++..Nice place..Parking senang even lunch hour dan selesa..Bolehlah try lunch nanti..

NolynQoid

6 comments:

  1. Replies
    1. kak izwa..kureng juga sbb nasi dia mcm tawar tak mcm nasi beriani..al maklum..mknan sihat ;p

      Delete
  2. saya punya angklung group pernah buat persembahan kat restoran ni. mase tu utk wedding. mmg best la makanan diorg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mknan byk choice dan tempat agak besar dan selesa kan

      Delete
  3. sedap tak? mandi chicken tu nmpk menarikk

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.