Home Ads

Tgk Bola Kat Stadium Hari Itu..

Assalamualaikum u'olls..

Juga kisah entah bila..Rasanya masa game Selangor lawan Pahang tempoh hari..Encik Hubby ajak tengok bola dan 1st time nak bawa Qoid..Tgk reaksi dia bila crowd ramai..bising dan terbuka begitu..

Kami pegi pun dah start game dalam 10 minit..Qoid memula bersemangat..Tapi bila masuk dlm stadium..dengan crowd yang bising..dia macam takut..terkejut mungkin dengan suasana begitu..tp lama-lama dia boleh handle..
Yang bersemangat tgk bola..Sian encik hubby..lama tak tgk bola..hehe
Abaikan kami yang konon-konon bersemangat tu..Sy taklah minat sgt..tp bolehlah nak layan sekali sekala..Qoid dok sibuk jerit Gol!

Sy lebih tertarik tgk group koir ni..semangat dorang..Dari mula game sampai abis..nyanyian bersemangat dan gaya dorang yang paling menarik perhatian sy instead of game itu sendiri..

Ok..pandangan peribadi mengenai aktiviti ni..Erm..tak berapa elok dalam sesi pembelajaran Qoid..Sebab..byk cacian..makian..carutan yang keluar dr mulut penonton semua..tak kisah lelaki atau perempuan..tp dr segi pemerhatian dan pandangan peribadi..mulut2 wanita-wanita yang menonton ni lebih teruk dibandingkan dengan penonton lelaki..

Penonton lelaki lebih behave dr segi attitude tetapi sayangnya penonton wanita yang ayu bertudung tapi Masya Allah..mulut...malu sy jadi wanita klu keadaan begitu..Cacian atau carutan yang keluar amatlah memalukan..seumpama wanita-wanita ini pandai main bola dan lebih bijak dr pengadil..So..wanita-wanita yang suka tgk bola..pls..jaga attitude dan maruah kita sebagai wanita..Jgn malukan diri sendiri sebab sy lihat..kalangan lelaki-lelaki di situ juga jelek melihat anda..Ingatan untk diri sendiri juga..tak kira dalam apa jua keadaan..xoxo

NolynQoid

2 comments:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~