Rumah Baru...

March 04, 2013

Assalamualaikum u'olls..

Jemput masuk rumah baru..hehe..tapi tak abis edit lagi agaknya..tq so much to my dear Kay..

NolynQoid

You Might Also Like

13 Komen

  1. simple, ceria dan bersemangat umah baru lynda nih..

    ReplyDelete
  2. rumah baru? nak berpindah ke rumah baru itu? rumah lama ni still maintain gak ke?

    ReplyDelete
  3. hehe..harap ada lah semangat mengupadte juga :)

    ReplyDelete
  4. Sue...kamu masih di rumah yang sama..`cat' je baru :)

    ReplyDelete
  5. wah... layout baru.. so cute.. simple tp menawan..

    ReplyDelete
  6. Tq kak sya..saje suka2..simple kan..haha

    ReplyDelete
  7. seronokler der dah masuk rumah di renovateni.. lain sikit suasananyer,...

    ReplyDelete
  8. Kak Zila..rasa semangat kan :P

    ReplyDelete
  9. oh amik kat kay jugak.antekkk!

    ReplyDelete
  10. cantik! cerah mata memandang

    ReplyDelete
  11. azie..utk tambah semangat..huhu

    ReplyDelete
  12. huhu terharu..thanks sudi tempah dengan saya :-)

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.