Buatlah Pilihan Bijak

April 25, 2013

 
 Tahun ni sy kena bertugas di hari mengundi..5 Mei tu..Tadi dah collect T-shirt dan topi..ye..colour agak memuramkan semuram saya 2 3 hari ni..tp malam tadi lepas perbincangan hati ke hati dengan encik Hubby..sy dtg kerja dengan semangat baru..Terima kasih syg! Dan sy takkan biarkan org yang menzalimi sy hidup selesa...ahaha..nmpk mcm dendam kan..tp tidak! Sy mahu perbetulkan keadaan dan memastikan tiada lagi org ditindas dan dizalimi..Syukur pd Iman dan Ihsan yang wujud dlm diri ini...

Erk..berbalik cerita mengundi..buatlah pilihan yang bijak..jangan mengundi berdasarkan parti tapi berdasarkan calon yang anda yakin dan pasti akan membawa kebaikan kepada anda..Encik Hubby dah buat pilihan dan harap pangkah nanti betul lah ye..Undi Rahsia? Tiada rahsia antara kami ;p

NolynQoid

You Might Also Like

5 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.