Home Ads

Diskaun 15% Tudung2u.com ~ Hari Akhir :)

 
*Sticky Post till 30 April 2013* 
~Pls scroll down for new post~

Khas untuk pembaca blog ni..hari ni sy nak share satu offer best bagi peminat tudung online..sebelum cerita panjang lebar..sy postkan dulu antara tudung yang ada jual kat tudung2u.com.my 

Tudung Bawal 5 Tone Rainbow Sulam Batu RM35

Tudung Bawal V-Shape Hot Tribal RM44

Selendang Half Moon Tribal RM28

Tudung Segi Empat Corak Depan Dalam RM22

 Ada macam-macam jenis tudung..peminat selendang..tudung bawal..tudung plain..dan brooch juga dijual..Harga juga murah dan berpatutan..Cara nak dapat diskaun ni mudah :

1. Layari tudung2u.com

2. Bila buat ordering tu masuk kan kod ini
LYN2013
(sah sehingga 30 April 2013)

3. Enjoy 15% diskaun hanya utk pembaca blog ini :)
So..happy shopping..xoxo

NolynQoid

7 comments:

  1. :: lepas ni leh lah tolong promote mid year sale almarichantekchomel hihihi ::

    ReplyDelete
  2. owh kak zila dah tgk..pilihlah..hehe

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~