Trip Yang Terpaksa Kami Batalkan..

April 29, 2013

 
 
 Kalau bernasib baik kami dah takde kat bumi Malaysia ni...tp sb takde rezeki nak jejak bumi org..so..terpaksalah korbankan dan batalkan trip ni..Sebab..tuntutan tugas di samping keadaan tuan/puan bos yang tidak memahami..lgpun..petugas PRU takleh `terbang' sebelum PRU..tambahan pula juga encik hubby terikat dengan tanggung kerja..mmg tiket ni murah tp terkilan tak dpt juga pegi selepas setahun planning..burn mcm tu je..so..kali ni anniversary takde trip..setahun tu menunggu nak pergi..bangun pagi td mcm longlai mengingatkan kalau tak kami dah tiba di destinasi :(

NolynQoid

You Might Also Like

3 Komen

  1. Salam Linda..
    alahai sedih pulak akakk baca entri awk pagi ni..

    kalau akak berada tempat pun akak sedih jugak plus terkilan lagi..

    sabar ya, pasti ada hikmah semuanya ini..

    ReplyDelete
  2. mudah2an ada rezeki di lain kali. sabar ye lyn..

    ReplyDelete
  3. Kak Nisah, Tq..Erm..nak buat macam mana kan..luluh hati..huhu

    Sue..Tq dear..insya Allah..doa-doakan

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.