Tgk Ironman 3

May 09, 2013
 
Cerita basi actually..Ironman 3 keluar pawagam kalau tak silap 26 April hari tu..mlm Sabtu 27 April kitorg dah sibuk pegi tgk..Booking tiket online je..senang..boleh pilih seat dengan tenang dan click and pay..datang pick up pun tak payah beratur..setel..Kitorang tgk malam Sabtu pukul 9.30 mlm..Siangnya sempatlah ke umah MIL kejap then Maghrib dan Isyak kat umah mama..Bawa si Qoid yang beria nak tgk..Siap buat mcm dia yang Ironman...
Anak Bapak excited
 
Qoid behave lah dlm panggung dan enjoying Ironman dia tu..tp last-last dia lemau mayb sebab sejuk dan mengantuk..Kami duduk couple seat..so dia dok tengah..bila part boring (no action) dia mula lah panjat dan buat bising..naseb baik dpt seat belakang sekali so dia bolehlah nak panjat dan buat suka hati dia..
 Disebabkan bersikap baik..so lain kali boleh bawa lagi..Dia nak tgk Johnny Deep jadi Red Indian tu sbb preview malam tu tunjuk ada keretapi..Qoid kan peminat keretapi tegar..Untuk Ironman 3 sy bagi 4.5 bintang..Hebat! Heh..lambat!xoxo

NolynQoid

2 comments:

  1. ni yang 1st utk tahun ni..Lama gak tak tgk wayang sejak ada Qoid ni Sue..

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.