Jerebu Melanda Negara Semula..

June 17, 2013

Patutlah sejak seminggu ni kesihatan agak tidak memuaskan..dengan  tekak kering..batuk..selsema..makan ubat dah berkali-kali pun still tak baik..cuaca mcm mendung tapi bahang yang amat... cakap ngan hubby..cuaca tak elok..seminggu ni sy tidak di ofis..kursus di Ampang..then..tgh hari semalam br berkesempatan buka TV tengok siaran berita..rupanya..Malaysia dilanda musim kering dan jerebu...

Indeks bacaan pencemaran udara agak tinggi..Kat bawah ni info sehingga jam 7 mlm semalam..Wlupun berada di peringkat sederhana tapi tetap tak sihat..Kalau boleh kurangkan aktiviti luar..banyakkan minum air..kerap mandi..more info boleh semak kat sini 

NolynQoid xoxo

API

Status

Areas

%

0-50Good714%
51-100Moderate3975%
101-200Unhealthy611%
201-300Very Unhealthy00%
>301Hazardous00%
SelangorBanting93*97*96*
SelangorKuala Selangor84*87*90*
SelangorPelabuhan Kelang102*104*103*
SelangorPetaling Jaya82*86*86*
SelangorShah Alam82*85*85*

You Might Also Like

0 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.