Tempah Baju di Bak, Anggerik Mall

June 03, 2013

 
Tempah baju raya lagi..rasa macam baru sgt buat post pasal tempah baju raya..dah buat post tempah baju raya lagi.. Tahun ni kaler oren sedondon satu family..mmg ni kira dah last minit menghantar baju..nasib baik Bak nak ambil tempahan lagi dan tempahan baju melayu kali ni dijangka siap end of June..Encik Hubby hantar 2 pasang..dan untuk Qoid sepasang je..Kali ni pegi tak bawa Qoid sbb dia bukan nak ukur pun..bawa baju contoh je untuk dia..
 
 
 
Harga kat Bak berpatutan..erm..setahun sekali hantar baju..Bolehlah..3 pasang termasuk Qoid lebih kurang RM400..hehe..tapi Encik Hubby dan Qoid suka pakai jahitan Bak..Bak buka dr jam 10 pagi kalau tak silap dan tutup jam 8 malam..Pakcik tailor kat sini nmpk serius tapi very nice..Customer always right..hehe..Mungkin sapa nak hantar masih sempat lagi kot..

Bj sy tahun ni tak hantar kat Tailor biasa sbb dia ngan sombongnya tolak baju sy..so..hantar kat 1 butik dgn harapan tinggi menggunung baju sempat disiapkan sblm raya dan cantik macam koleksi baju kat butik tu..memang hantar je mana sempat sbb kebanyakan tailor memang takmo amik dah..Tunggu raya lah baru tau hasilnya..Puasa ganti dah selesai dilunaskan awal dulu..Cuma encik hubby ajak puasa sempena barakah Rejab dan Syaaban..xoxo

NolynQoid

You Might Also Like

3 Komen

  1. tu yg susah kalau hantar tempahan lmbt nda, banyak xnak amik dah

    ReplyDelete
  2. wah, Bak dah dlm bisnes 40 tahun. Ade mengadakan jualan ulang tahun untuk kedai baju ke?

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.