Hadis Palsu Mengenai Kelebihan Terawih..

July 10, 2013

 
Selepas sy post tentang Kelebihan Terawih Malam #1 yang kini sy dah update kepada Terawih Malam #1.. terbaca satu post mengatakan hadis-hadis yang sering kita baca setiap kali bulan Ramadhan adalah PALSU..Untuk lebih penerangan sila rujuk Islam2u.net dan abuanasmadani.com dan sumber google lain.

Maafkan khilaf sy..

NolynQoid

You Might Also Like

8 Komen

  1. kene lbh berhati² kan.. kalau nak berkongsi sesuatu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah masya..kene check kesahihan dulu

      Delete
  2. selamat berpuasa..menyambut ramadhan dan berterawikh...:)

    ReplyDelete
  3. aah,ada yg palsu.rara dh kena tahun lepas.kena hati2 gak.

    ReplyDelete
  4. lps nikt kna bhati-hati n pastikan ianya dr sumber y bnar.. lya pon pnh kna thn lps..

    salam ramadhan dr lya sekeluarga.. smoga sgala amalan kt diterimanya..amin

    ReplyDelete
  5. betul.. jangan mudah percaya.. lebih baik rujuk dengan mereka yang lebih mengetahui.

    ReplyDelete
  6. ya betul tu jgn mudah percaya

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.