Happy 11th Friendship Anniversary...

July 01, 2013

 
 Hai...lah..no wonder date hari ni macam familiar..rupanya sy n hubby dah ngam 11 tahun berkawan..ekeke..almaklum..nak masuk 3 series ni deria ingatan agak slow..

Alhamdulillah for the long journey n may last till Jannah..

~Di ingatkan tadi oleh encik hubby..alolololo sweet because x semua lelaki boleh ingat date with event! ke..u terkenang ni..ahahaha~..xoxo

NolynQoid

You Might Also Like

6 Komen

  1. wahhh 11 tahun.lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Rara...Lamaaaaa..hehe..my bff ;p

      Delete
  2. wowwww!!! 11 tahun tu satu jangkamasa yg agak lama. tahniah lyn!

    ReplyDelete
  3. waaaa lama tu kak. hehehehe

    biasanya lelaki ni jarang nak ingat tarikh2 penting. hahaha

    Salam kenal kak. Selamat berpuasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye cik Eka..salam kenal juga..selamat berpuasa :)

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.