Puasa Tahun Ini..

July 30, 2013

 
Lama juga tak update sbb bulan puasa takde aktiviti sgt..lagipun tenet opis adalah hampeh..abis semua blog diblock termasuk blog Kak Ida..tp FB tak block pula..bosan dah FB tu..nak baca blog puas sikit..so  BW ada tapi thru handphone..

Bulan puasa kali  ni encik hubby exam so aktiviti kami byk dikurangkan untuk memberi ruang kepada encik hubby rehat dan study..paling-paling pun iftar kat umah MIL dan umah mama..next week paper dah habis baru boleh ikutiftar kat luar..Alhamdulillah ada 2 undangan menanti..

Nak share aktiviti kalau berbuka kat umah mama..dan bila semua orang ada..biasanya Pakngah rajin membeli bunga api sebab Ariana nak main..Si Qoid jadi tukang tengok sbb dia mcm takut ngan hamburan bunga api tu..sibuklah dia ckp..bahaya! hehe..xpe..Ariana main bunga api pun di bawah pengawasan PakLang, Pakchik, Paksu dan kami semua..saje duduk ramai-ramai kat luar lepas iftar..Biasa Yana yang main sorang..Tahun ni syukur juga semua ada..Insya Allah Raya juga semua ada..tahun ni turn sy :)

NolynQoid

You Might Also Like

0 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.