Jodoh Itu Milik Kita ~ Astro Mustika HD

August 20, 2013

 
 Drama baru kat Astro Mustika HD..Sanggup suh encik hubby hold dulu utk potong saluran Mustika tu untuk ini..I kan peminat tegar Tiz Zaqyah ngan Farid Kamil (eh...tetiba ;p ).....

Malam tadi dah start dan mungkin takkan miss tengok sbb start lewat pukul 10 mlm kecuali tertidur...drama TV sebelum ni ada skip sbb start pukul 8.30 mlm..memang nan ado lah klu nak tgk sbb time ni lah masak..Qoid nak tgk kartun..nak keluar makan ke..macam-macam hal..kebetulan encik hubby dah start kelas..so memang confirm weekdays lekat kat umah je..hehe..

NolynQoid belum ada mood nak update cerita raya..otw..

xoxo

You Might Also Like

0 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.