October 31, 2013

Bersalin di PPUM

Assalamualaikum.. UPDATE TeRKINI Sepatutnya hari ni cuti nak buat check up kat PPUM tp PPUM sekarang dah ada prosedur baru.. Kena buat ...
October 28, 2013

Preloved Item

Assalamualaikum.. Nak buat preloved.. Sbb baju masih elok, takde koyak, x turun warna. Pakai masa tunang dan nikah :) Memang tak  mua...
October 27, 2013

Selamat Pengantin Baru

Assalamualaikum.. Selamat Pengantin Baru adik along..sorry x dpt tunggu..weeding bertempat kat Pulau Indah.hujan turun tanda rahmat. nas...
October 24, 2013

Check Up KK @ 20 Weeks..

Assalamualaikum.. Semalam antara malas dan rajin g lah gagahkan diri jejak Klinik Kesihatan buat check up 20weeks.. Dtg lambat dalam puku...
October 22, 2013

Kelly Clarkson dah Kahwin..

Assalamualaikum.. Ntah apa mimpi hr ni smpi 2 kali update..sbb nak share gambar-gambar cantik je..Ni Kelly Clarkson yang nyanyi lagi Be...
October 18, 2013

Rezeki Milik Allah Jua

Assalamualaikum.. Baru bersiaran sebab seminggu ni anak bertuah Qoid Rafif tak sihat..Batuk, demam, selsema dan Ibu kena amik cuti dok b...
October 10, 2013

Popeyes Sunway Pyramid

Assalamualaikum.. Ok..ni penangan Cik Eka yang dok update makan kat Popeyes, buat sy tertanya-tanya betul ke sedap ni..sebab macam best....
October 08, 2013

BBQ..

Assalamualaikum.. Actually buat BBQ sempena birthday Ayeed..Kesian dia birthday kena time PMR..so celebrate kat belakang umah je..buat...
October 02, 2013

Jobdirumah.com

Assalamualaikum.. Baru berjinak-jinak..saja tambah income.Nanti boleh cerita lanjut.. NolynQoid
October 01, 2013

Happy Birthday Ayeed..

Assalamualaikum.. Hari ni besday Ayeed..dan esok dia dpt hadiah yang best..PMR..ahaha..so all da best my lil bro..Insya Allah semuanya ...
Powered by Blogger.