Home Ads

BBQ..

Assalamualaikum..

Actually buat BBQ sempena birthday Ayeed..Kesian dia birthday kena time PMR..so celebrate kat belakang umah je..buat BBQ di tengah hari Ahad.. Mama yang perap ayam, udang, sotong and ikan..Then buatkan sambal air asam..MakNgah buat sambal kicap kaw..and sy buat lasagna..1st attempt dan berjaya..tetiba rasa nak meniaga lasagna..Boleh? hehe..
Inilah 2 orang yang paling happy sebab dapat main kat belakang umah time panas terik..actually taklah panas sgt sbb ada banyak pokok..siap bentang tikar n pasang khemah lagi..
Ayah yang hidupkan bara then PakNgah tolong jaga..
Ni PakChik jaga..Pakchik is sexy..so..dpt gambar tangan je..
Birthday Boy yang release tension ngan makan `lazatnye' (bak kata Yana) dengan banyaknya..Sedap ye Along masak :p
Lama sebenarnya tak buat BBQ..tu request buat..dah tu semua free tengah hari Ahad je..jadilah dr tak buat kan..Alhamdulillah semua ada..dapatlah berkumpul wlupun ada orang tak tahan panas..Anak omputih betul..ekeke..xoxo

~Baru balik amik borang tadika Qoid...oh anakku sudah mau masuk sekolah? huhu~

NolynQoid

2 comments:

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~