Check Up KK @ 20 Weeks..

October 24, 2013

Assalamualaikum..

Semalam antara malas dan rajin g lah gagahkan diri jejak Klinik Kesihatan buat check up 20weeks.. Dtg lambat dalam pukul 11 mcm tu sbb ms tu dah tak ramai orang..Acara wajib confirm kena amik darah dan urin. Tunggu tak lama lah kalau pegi time tu..Smpi kol 11 lebih dlm 15 minit dah panggil amik darah..Tunggu 10 minit dah panggil amik BP.

Keseluruhan semalam berat ok..Naik 2 kg utk sebulan (0.5kg seminggu)..darah ok..HB ok..so..xyah makan iron tablet bagai..Tak pasal-pasal sbb dulu mengandungkan Qoid ada GDM nurse suh dtg balik minggu depan minum air gula..nyampah..tp bagitau nurse..xpe..next week sy g menyerah diri minum air gula kat PPUM sbb plan nak bersalin kat sana macam Qoid dulu..So..next week kena amik cuti sbb ofis ni bengong sikit bab check up ni..baik amik cuti dr bertekak ngan bos..

Tapi mulut dah 3 hari tak rasa apa..semua deria rasa takde..kebas semacam..malas nak citer ngan nurse sbb mcm-mcm ujian kena buat..makan apa pun tak rasa..perut tak kenyang..hmm..2 3 menjak ni pun Maghrib kat luar sbb nak terus makan then balik rehat kat umah..Malam tadi Qoid ajak lepak mamak..Tak sempat amik gambar..Amik Insta Video je..Itupun x dpt post sbb tenet mcm tut.....

Hari ni byk keje nak disetelkan. try setelkan segala tok nenek filing sblm cuti panjang..ahaha..padahal ada lah dlm 4 bulan lagi baru cuti panjang..tp sy nak meja sy clear sblm cuti..hehe..nti nak share citer Qoid..ada masa nti..xoxo

NolynQoid

You Might Also Like

2 Komen

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.