Cuti Sambil Kerja @ Hatten Hotel, Melaka

Assalamualaikum..

Actually ni trip keje hubby dan beruntung sbb trip keje ni boleh bawa family. Dah lama tak bawa Qoid Rafif bercuti so..ikutlah sekali ber`babymoon' sambil hubby keje..Kami menginap di Hatten Hotel, Melaka (hotel baru yang bersebelahan dengan Mahkota Parade dan berhadapan dengan Dataran Pahlawan). Tp tujuan utama ke Melaka sbb baby Q minta Coconut Shake Klebang :P
 
Kitchenette
 
Ada 2 TV..so tak berebut dengan Qoid nak tgk TV..
Shower yang paling best..ahaha..
 
Selesai minum kat Klebang pukul 6.30 mcm tu, kami ke Hatten Hotel dan check in..Kami dpt bilik deluxe dan mmg best..Qoid Rafif lah paling seronok..sampai terus lompat atas katil dan minta susu sambil tarik selimut..Jangan ditanya berapa harga semalam sbb kami tak keluar duit pun..tp hotel baru serba serbi baru dan rasanya berbaloi dengan harga yang dibayar..Makan malam, makan pagi, makan tengah hari guna kopun makan..So..hubby g meeting..kami lepak dalam bilik dan bawak Qoid mandi pool..
 
 
Hari Sabtu malam ada dinner tapi kami tak pergi sbb ada VVIP..malas nak ikut protokol semua..so jalan kaki g Mahkota Parade dan jalan ke Dataran Pahlawan..sempatlah hubby shopping handfon baru ngan baju baru..Sbb boleh kata murah lagilah kat Melaka tu..Lagipun itu je lah antara leisure time yang ada..Qoid paling happy sbb lama rasanya Ibu n Ayah takde masa lapang..
 
Last cuti kot untuk 2013. lepas ni tunggu baby Q lahir dulu baru boleh set next trip..paling jauh larat nak pegi pun PD kot..ke Fraser Hills..ada ke encik hubby? hehe..xoxo

NolynQoid

6 comments:

  1. bestnya hotel ni.besar gila! mau nya xsuka Qoid.maknya pon mst happy.hehehe

    ReplyDelete
  2. Hotel baru ea? ritu eka nginap kat costa rica mase trip opis. Ok gak hotel tu, dekat ngan dataran pahlawan sume tu.

    Nanti bolehla jenjalan nginap hotel ni hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hotel baru eka..syoklah semua baru..jln mahkota parade mcm pegi pasar malam je..hihi

      Delete
  3. cantik nyerrr...boleh la nak pegi nanti kat sini!

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak..patut pegi..swimming pool concept infinity..makanan sedap..semua bau barang baru :)

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.