Shopping @ Lazada

November 25, 2013
Assalamualaikum..

Actually terpengaruh ngan shopping online ni dah lama dah..hari tu terjebak beli baju encik hubby kat Zalora..Oklah..takdelah bad comment utk Zalora tapi tak  berapa best ah kan sbb tengok gambar je..so..feeling kureng sikit..

Pastu sekarang ni Lazada..Groupun bagai tu bolehlah kalau ada barang murah..kat Lazada ni boleh tahan juga harga barang..dan yang bestnya..boleh Cash on Delivery..Duit tak cukup dlm online banking boleh bayar cash masa hantar..senang..takdelah main click je kan..penghantaran pun cepat. dalam tempoh 2 hari dr tarikh beli..terus ke pintu rumah anda :)
 
Terpengaruh beli ini..Potong bawang..xde pedih mata..hari tu dah try potong tomato dan carrot..cantik je potong dadu/kecik-kecik

Hasilnya..cantik kan..
 
Hari tu ada tengok food processor..boleh tahan juga harga..murah sikit dr beli kat Courts atau Giant..next time boleh beli..nak beli stove elektrik gak..ahaha..macam-macam..masaknya idaklah berkobar gitu..hihi..xoxo

NolynQoid

2 comments:

  1. cam best je ni hihihihihi...

    eka dh lama tak shopping online. nak kawen ni, simpan duit je manjang, tak sabo tggu januari 2014 hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..simpan duit..nti dah setel majlis..shopping tak hengat punye..tp nanti hadiah kawin dpt macam-macam :P

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.