Home Ads

Amanville Space U8 Shah Alam

Assalamualaikum..

Cuti Krismas baru ni bawa anak-anak pegi Amanville Space U8 kat Shah Alam..Playground moden..dalam bangunan dan ada aircond..Almaklum sekarang musim hujan..Tak dpt dorang main kat luar..

Entrance fee RM20 (3 tahun ke atas) dan mesti pakai stokin..kalau takde stokin boleh beli ngan dorang RM3. Dah bawa Qoid Rafif hari Ahad lepas..pastu dia suh ajak Arianna Hani pula..So..bawalah dua org..Masuk byr sekali dan unlimited..Doklah main anak smpi lebam..buka dari 10 pagi-10 malam..ada konsep drop & shop..tp sy takdelah shopping..Parents boleh dok lepak sambil bc majalah dan layan web browsing (FB) sbb free wifi. Encik Hubby siap tgk movie :)
Contact No Amanville..Nak buat birthday party ke semua boleh call dorang..
 
 
Tengoklah muka merah padam..ada jual minuman ringan mcm Milo kotak..dan ada jual Fries dan Nugget..
 
 
 
 
Dorang paling larat pun main nonstop 3 jam..lepas tu g makan..balik pengsan tak hengat dunia...hihi..xoxo

NolynQoid

4 comments:

  1. Syiok jgk..tp jauhla shah alam nun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Azrine..
      Hari minggu boleh pegi..nearby Bukit Jelutong..TTDI Jaya :)

      Delete
  2. bestnyaa tengok anak-anak main..tapi jauh sangat pulak Space u* ni..kalau tak boleh bawak anak2 main jugak..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe..kebanyakan tempat dah ada playground moden ni..hihi

      Delete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~