Banjir di Kuantan..Takziah dari Kami..

December 05, 2013

Assalamualaikum..

Banjir di Pantai Timur makin teruk..pagi td dengar di Sinar.fm..TNB maklumkan terpaksa putuskan bekalan elektrik secara berperingkat sbb nak elak kejadian tidak diingini..Yang terjejas teruk antaranya Kuantan dan Kemaman..Memang Pantai Timur akan banjir di hujung tahun kerana monson Timur Laut..tp tahun ni kira yang paling teruk..
 
 
 
Sy ada family di Besut..Toki..Wo..Ayah Su..ramai lagi..setakat ni tak dengar pula berita mereka kena banjir teruk..Takziah dr kami..Semoga tabah menghadapi dugaan maha berat ini..Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul..Kawan-kawan di Pantai Timur khususnya..hati-hati dan semoga anda dilindungi..xoxo
#Update : Ayah Teh sy di Kuantan antara yang terjejas teruk kerana banjir..Besut sudah mula dinaiki air..

NolynQoid

You Might Also Like

2 Komen

  1. Ya ALLAH..permudahkan la urusan saudara-saudara se islamku di kuantan....

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Instagram Lynda Che Lah

KBBA 9

Followers

Google+ Followers

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pandangan dan pendapat adalah pandangan peribadi penulis. Sebarang maklumat yang dikongsikan hanya bertujuan untuk perkongsian.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap kesilapan atau ketinggalan maklumat di dalam blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kemalangan atau kerosakan kerana maklumat yang disediakan.

Sebarang perkongsian gambar atau artikel perlu mendapat kebenaran penulis secara bertulis. Komen yang dipaparkan adalah atas persetujuan penulis. Penulis berhak memadam atau mengedit sebarang komen tanpa sebarang notis.

Terima kasih untuk sokongan anda.