2013 Yang Indah..Selamat Datang 2014 Yang Super Duper Indah

Assalamualaikum..

2013 dah melabuhkan tirai..Selamat Datang 2014.. And again..Pls be nice to us..
 Rangkuman 2013 kononnya..
Setelah 5 tahun ulang alik Hubby dapat tukar ke Selangor..Dah setahun juga..lunch hour sy ulang alik Shah Alam..hehe
Qoid Rafif Turns 3..
Jalan-jalan Pangkor..
Lama tak mandi sungai..g Kemensah..Syiok..
Welcoming Our New Q..Insya Allah in Mac 2014..Merasai pengalaman mengandung selepas 3 tahun lebih..Dan kandungan kali ini totally different dengan sewaktu mengandungkan Qoid Rafif..
Finally, kami decide hantar Qoid ke sekolah..6 Januari Qoid Rafif masuk tadika..Semalam ckp ngan dia..Kalau nak kencing bagitau cikgu tau..Dia kata..ala..Ibu lah bagitau kan..Eh..dia ingat Ibu ada kat sekolah ngan dia kot..ahaha..mcm mana ni Qoid..Hihi
 So..Insya Allah 2014 akan jadi lebih baik dr 2013..
Januari - Qoid Rafif masuk sekolah
Februari - Qoid Rafif turns 4
Mac - Baby Q dijangka lahir dan Bday Mama
April - Cuti smpi Jun (wallah)
Mei - Us turns 5 & Bday Ayah n Azwan
Jun - Mayb masuk umah baru (ahaha..mungkinkah?)
Julai - My bday ngan Adik
Ogos - September - Tunggu what happens :)
Oktober - Bday Ayeed
November - Bday Syam
Disember - Bday Hubby.. and more to comes..Insya Allah..

Lynda Che Lah xoxo

6 comments:

  1. semuga 2014 lebih diberkahi... insyaAllah

    ReplyDelete
  2. Nina pun mac 2014 insyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah..kita dapat baby Mac kan Nina :)

      Delete
  3. Alhamdulillah..semoga segalanya dipermudahkan dan semoga tahun 2014 ni membawa seribu kebahagiaan buat Lynda sekeluarga..Amin..Tak sabar nak jumpa baby baru kan..

    ReplyDelete

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~

Powered by Blogger.